O le faʻamau faʻamau e avea ma meafaigaluega fou mo le faʻaititia o tau o le photovoltaic ma le faʻaleleia atili

Ole alamanuia photovoltaic o lo'o feagai ma se suiga tele a'o fa'aauau pea ona vevela le 'su'esu'e. O se tasi o mea fou fou i lenei matata o le photovoltaicfaiga tau siaki, lea o loʻo faʻamaonia e avea ma sui taʻaloga i le faʻaitiitia o le tau ma faʻateleina le lelei o mea faʻapipiʻi photovoltaic. O lenei meafaigaluega fou o loʻo faʻafouina le auala o loʻo faʻaogaina ai le malosi o le la ma ua faʻatulagaina e i ai se aafiaga loloto i le alamanuia.

Photovoltaic brackets ua leva ona avea ma vaega taua o le faʻapipiʻiina o le la, ae o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia e faʻateleina le faʻaogaina o le susulu o le la ma faʻateleina le gaosiga o le eletise. O le fa'aofiina o fa'amauga fa'ata'ita'iga ua ave ai lenei fa'aleleia i le isi tulaga. O nei faiga fou ua mamanuina e otometi ona fetuunai le tulaga o paneta sola i le aso atoa ina ia mautinoa o loʻo latou faʻasaga i le la i taimi uma, ma faʻateleina ai le gaosiga o le malosi.

图片 2

O faʻamanuiaga o le faʻaogaina o le suʻega o le la e iloagofie. E ala i le faʻaauau ona fetuutuunai le tulaga o le la e mulimuli i le gaioiga o le la, o nei faiga e mafai ona faʻateleina le aofaʻi o le susulu o le la e puʻeina, e mafua ai le faʻatupulaia tele o le gaosiga o le eletise. O lenei fa'atuputeleina lelei e fa'aliliuina i le maualuga o le gaosiga o le malosi, fa'atupuina fa'apipi'i photovoltaic sili atu ona aoga ma taugofie i le taimi umi.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le siakiina o mauga o lo latou gafatia e faʻaleleia le faʻatinoga atoa o faiga photovoltaic. E ala i le fa'atumauina pea o le pito o le la e fa'aogatasi ma le tulaga o le la, e mafai e nei faiga ona maua le maualuga maualuga o le fa'aaogaina o le malosi, ae maise lava i taimi maualuga o le susulu o le la. O lenei mea e le gata ina faʻateleina ai le gaosiga o le malosi o panels, ae faʻaleleia atili ai le lelei atoatoa o le faʻapipiʻiina atoa o le photovoltaic.

E le gata i lea, o le faʻaogaina o faʻamaufaʻailoga e mafai ona iʻu ai i se faʻaputuga tele o tau i le taimi. E ui o le fa'aagaga muamua i nei faiga e ono maualuga atu nai lo fa'apipi'i fa'apipi'i tu'ufa'atasi, ae o le fa'ateleina o le gaosiga o le malosi ma le lelei e mafai ona i'u ai i le vave fa'afo'i mai o tupe fa'afaigaluega. O le mafai ona fa'atupuina le tele o le malosi mai le aofa'i tutusa o le gafatia fa'apipi'i e faiatulituliloa maugaose filifiliga fa'amalosi mo galuega fa'apisinisi ma fa'aoga-tele PV.

图片 1

I le faʻaopoopoga i la latou faʻatinoga ma tau aoga, photovoltaic tracking mounts e ofoina atu foi faʻamanuiaga tau le siosiomaga. E ala i le fa'ateleina o le malosi e maua mai i paneta o le la, e fesoasoani nei faiga e fa'aitiitia ai le kasa oona ma fa'alagolago i suau'u masani. E ogatasi lea ma le suiga o le lalolagi i puna'oa gafataulimaina ma le fa'afouina, o le fa'aogaina o mauga o se meafaigaluega taua i le tau faasaga i suiga o le tau.

A'o fa'aauau pea le malosi o le 'su'esu'e, o lo'o molimauina e le alamanuia photovoltaic le si'itia o le fa'aogaina o faiga fa'amau. O loʻo faʻateleina e le au gaosi oloa ma atinaʻe le gafatia o nei fofo fou e faʻaitiitia ai tau ma faʻaleleia le lelei o le gaosiga o le malosi o le la. O lenei faiga o loʻo toe faʻafouina le ata o le photovoltaic ma e faʻamoemoe e avea ma tulaga fou mo le faʻateleina o aoga o le malosi o le la.

I le fa'ai'uga, o le tula'i mai o faiga fa'ata'ita'i ata e fa'atusalia ai se fa'agasologa taua i le sailiga mo le fa'atupuina o le malosi o le la e sili atu ona lelei ma taugofie. O nei faiga ua sauni e fai se sao taua i le suiga faifaipea o le alamanuia photovoltaic, e ofoina atu se fofo faʻamalosi mo le faʻateleina o le malosi ma faʻaitiitia le tau o galuega. Aʻo faʻaauau pea le faʻaleleia o tekinolosi,faiga tau siakio le a avea ma vaega taua o le fa'afanua o le malosi o le la, e fa'auluina le alamanuia mo se lumana'i sili atu ona gafataulimaina ma manuia.


Taimi meli: Iul-27-2024