O le taualuga e avea ma nofoaga eletise ma o le faʻaaogaina o le malosi o le photovoltaic ua sili atu ona lauiloa. Auina atu mamao.

I tausaga talu ai nei, o le faʻaogaina o le gaosiga o le eletise o le photovoltaic ua faʻasalalau lautele, mafaiga photovoltaic i luga o le faleua faateleina le lauiloa. O lenei tekinolosi e mafai ona 'liu' le taualuga e avea ma nofoaga eletise, e faʻaaoga ai le malosi o le la e gaosia ai le eletise. O se tasi o faʻamanuiaga autu o faiga faʻaoga photovoltaic e faigofie ona faʻapipiʻi ma e itiiti se aʻafiaga i luga o le fausaga o le taualuga. O le mea lea ua avea ai i latou ma se filifiliga manaia mo fale nofomau ma fale faapisinisi.

Fa'ato'a fale photovoltaic ua mamanuina ina ia faigofie ona fa'apipi'i ma mana'omia ni suiga la'ititi i le fausaga o le taualuga o lo'o iai. O lona uiga e mafai e tagata e ona fanua ona fa'aogaina le malosi o le la e aunoa ma le faia o ni fa'afouga tetele po'o ni suiga i o latou fale. E le gata i lea, o le faʻapipiʻiina o le faʻagasologa e fai si vave, o le faʻaogaina o le suiga i le la o se mea e leai se mea.

O le taualuga ua avea ma malosiaga stat1

E le gata i lea, e le gata ina faigofie le faʻapipiʻiina o masini photovoltaic i luga o le fale, ae faʻapitoa foi ma aoga. E ala i le fa'aogaina o le malosi o le la, e mafai ai e tagata e ona fale ona fa'aitiitia tele lo latou fa'alagolago i le eletise fa'aleaganu'u masani, ma fa'atupu ai le fa'asaoina o tau i se taimi umi. O le mea lea ua avea ai le gaosiga o le malosi o le photovoltaic ma fofo mo le faasaoina o le malosi ma le faaitiitia o le taumafa i fale nofomau ma pisinisi.

O le isi aoga otaualuga PVo lona gafatia e gaosia ai le eletise mo le fa'anofo ma le malulu. Photovoltaic panels ua mamanuina e faʻaliliu lelei le la i le eletise aʻo faʻamautu se vevela mautu. E le gata ina faʻaleleia ai le faʻatinoga atoa o le faiga, ae faʻamautinoa ai foi le maualuga o le gaosiga o le eletise.

O le taualuga e avea ma malosiaga stat2

E le gata i lea, e mafai ona toe fa'atau atu le eletise fa'asili e maua mai i luga o le fale i le fa'asologa, e fesoasoani i le toe fuata'iina o le malosi. E le gata ina mafai ai e tagata e ona fale ona fa'afesuia'i tau o le malosi, ae e lagolagoina ai fo'i le fa'alauteleina o le suiga i le malosi gafatia ma le fa'afouina. E ala i le tu'ufa'atasia o faiga PV i luga o le fale i totonu o le fa'asologa, e mafai ai e nu'u ona galulue fa'atasi mo se fa'afanua sili atu ona gafataulimaina ma fa'aleleia le si'osi'omaga.

A'o fa'ateleina le fa'aogaina o le fa'atupuina o le photovoltaic, o le tele o fa'amanuiaga o fa'aoga PV i luga o le fale e taua tele. Mai le faigofie o le faʻapipiʻiina ma le laʻititi o aʻafiaga i luga o le fausaga o le taualuga i o latou tamaoaiga ma aoga aoga, o luga o fale photovoltaic system e ofoina atu se fofo faʻamalosi mo tagata e ona fale o loʻo vaʻavaʻai e alu i le la.

I se aotelega, o loʻo i ai se masani masani i le faʻaogaina o le gaosiga o le eletise e faʻaliliu ai taualuga i nofoaga eletise.Faiga PV i luga o le taualugao le a faia se sao taua i le faʻatulagaina o le lumanaʻi o le malosi gafataulimaina ona o le faigofie o le faʻapipiʻiina, faʻamanuiaga maualuga tau tamaoaiga, malosi malosi faʻasaoina ma sao i le toe fuataʻiina o le malosi. A'o fa'ateleina avanoa fa'atekonolosi, e iai le avanoa e toe fa'afouina ai le auala tatou te fa'aogaina ma fa'aogaina ai le malosi o le la, ma saunia ai le auala mo se lumana'i sili atu ona gafataulimaina ma fa'alelei le si'osi'omaga.


Taimi meli: Aukuso-17-2024