Photovoltaic tracking systems ua avea ma nofoaga vevela i le faʻatulagaina o kamupani stent Saina

Photovoltaic tracking systems ua avea ma nofoaga vevela i le faʻatulagaina o kamupani stent Saina. O nei kamupani o lo'o fa'agaoioia le fa'aogaina o tekonolosi stent, e iloa ai lona gafatia mo se taimi umi ma fa'amoemoe maualuga le tau o maketi. O lo'o fa'aauau pea ona fa'aleleia atili le fa'atinoina o le su'esu'eina o moli i le taimi moni, ma avea ai ma se filifiliga manaia mo le gaosiga o le malosi o le la.

Kamupani stent Saina ua faʻateleina le taulaʻi i le atinaʻeina ma le faʻapipiʻiina o le photovoltaicfaiga tau siaki. O nei faiga ua mamanuina e faʻaleleia ai le lelei o paneta o le la e ala i le siakiina o le gaioiga o le la ma fetuunai le tulimanu o panels e tusa ai. O lenei tekinolosi ua maua le gauai tele ona o lona gafatia e faʻaleleia le faʻatinoga atoa o le malosi o le la.

asd (1)

O se tasi o faʻamanuiaga autu o faiga e siaki ai le photovoltaic o lo latou gafatia e faʻateleina le puʻeina o le malosi o le la i le aso atoa. E ala i le fa'aauau pea ona fetu'una'i le tulaga o le la e mulimuli i ave o le la, o nei faiga e mafai ona matua fa'ateleina ai le gaosiga o le malosi pe a fa'atusatusa atu i faiga fa'amau. O lenei fa'atuputeleina o le fa'aleleia atili ua avea ai le faiga o le su'esu'eina o le photovoltaic ma se filifiliga manaia mo galuega fa'aola, aemaise lava i itulagi e maualuga le susulu o le la.

O kamupani stent a Saina o loʻo faʻamalosia le faʻatupeina i le atinaʻeina ma le faʻapipiʻiina o le suʻeina o le stent technology e faʻaogaina ai le gafatia umi o nei faiga. O le maualuga o le faʻaogaina o loʻo faʻamoemoeina i le maketi o loʻo vaʻaia ai le taua o lenei tekonolosi i le vaega o malosiaga faʻafouina. Aʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia le manaʻoga mo le malosi o le la, o le faʻaaogaina o le photovoltaicfaiga tau siakio le a faia se sao taua i le faʻamalieina o le faʻatupulaia o le manaʻoga malosi.

E le gata i lea, o le taimi moni o le suʻeina o le malamalama o nei faiga o se vaega autu o le taulaʻi mo kamupani stent Saina. I le fa'aauauina o le mata'ituina ma le fetu'una'i o le tulaga o le la e fa'amalieina le pu'eina o le malamalama, o nei kamupani e fa'amoemoe e fa'aleleia atili le lelei ma le gaosiga o masini eletise. E taua tele lenei agava'a mo le su'esu'eina o le malosi mo le fa'ateleina o le gaosiga o le malosi ma fa'amautinoaina le fa'atinoina o le tamaoaiga o galuega fa'aleola.

asd (2)

I le faaopoopo atu i le faʻaleleia atili o le gaosiga o le malosi, o le faʻaogaina o faiga e siaki ai le photovoltaic e fetaui ma le sini lautele o le faʻaitiitia o le tau o le eletise (LCOE) mo le malosi o le la. E ala i le faʻateleina o le lelei o paneta sola, o nei faiga e fesoasoani e faʻaitiitia ai le tau atoa o le gaosiga o le malosi, faʻateleina le malosi o le la i le maketi o le malosi.

O le fa'aaogaina malosi o tekinolosi fa'ata'ita'i e kamupani stent a Saina e atagia mai ai se faiga fa'ata'atia e tumau ai i luma ole atina'e malosi ole la. E ala i le faʻaaogaina o faiga e siaki ai ata, o loʻo faʻatulagaina e nei kamupani i latou lava e faʻafetaui le faʻatupulaia o manaʻoga mo fofo lelei ma gafatia.

I le faaiuga, o le faʻateleina o le taulai atu i le PVfaiga tau siakie kamupani stent Saina o loʻo faʻamamafaina le taua o lenei tekinolosi i le vaega o malosiaga faʻafouina. Faatasi ai ma lona gafatia mo se taimi umi, maualuga le faʻaogaina ma faʻaauau le faʻaleleia atili o le faʻatinoina o le suʻeina o le malamalama i le taimi moni, o loʻo faʻatutuina faiga e siaki ai le photovoltaic e fai se sao taua i le faʻalauteleina o le malosi o le la. A'o fa'aauau pea le fa'aleleia o nei faiga ma maua ai le malosi o le maketi, o kamupani stent a Saina o lo'o lelei le tulaga e fa'aosoina le fa'afouga ma saofagā i le fa'alauteleina o le fa'aaogaina o lenei tekonolosi suiga.


Taimi meli: Iuni-27-2024