Photovoltaic tracking system - o se tasi o fofo faʻapitoa faʻapitoa mo le atinaʻeina o malosiaga i le lumanaʻi

Photovoltaicfaiga tau siakio lo'o tula'i mai ose fofo fa'atekinisi autu mo le atina'eina o le malosi maualuga i le lumana'i. O lenei faiga fou o loʻo i ai le tele o mea faʻapitoa faʻapitoa e mafai ona faʻaleleia lelei le malosi o le gaosiga o le eletise o le photovoltaic system, faʻaitiitia le tau o le eletise, ma tuʻufaʻatasia tekinolosi atamai e faʻamalieina ai le lafoina ma le tufatufaina o le eletise.

O se tasi o faʻamanuiaga faʻapitoa faʻapitoa o faiga faʻataʻitaʻiga photovoltaic o lo latou gafatia e faʻateleina le malosi o le gaosiga o le gaosiga o masini photovoltaic. E le pei o paneta fa'aola masani, o faiga e siaki ai le PV ua mamanuina e mulimuli i le ala o le la i le aso atoa, ma fa'ateleina le mitiia o le malosi o le la. Ole malosi ole su'esu'ega e mafai ona fa'atuputeleina ai le gaosiga o le malosi, ma fa'aleleia atili ai le fa'aogaina o le faiga.

aaa ata

E le gata i lea, o le faʻatinoina o le photovoltaicfaiga tau siakie mafai ona faaitiitia tau o le eletise. I le fa'ateleina o le pu'eina o le malosi o le la, o nei faiga e mafai ona maua ai le tele o le eletise i le iunite o le gafatia fa'apipi'i, ma fa'aitiitia ai le tau atoa o le gaosiga o le malosi. O lenei fa'aitiitiga tau e sili ona taua i vaega e maualuga le susulu o le la, lea o le fa'ateleina o le malosi e maua mai i faiga fa'ata'ita'iga e mafai ona maua ai se fa'aputuga tele.

I le faaopoopo atu i le faʻaleleia atili o le malosi o le gaosiga o le eletise ma le faʻaitiitia o tau, faʻapipiʻi foʻi faiga e suʻesuʻe ai le photovoltaic e faʻapipiʻi ai tekonolosi atamai e faʻamalieina ai le lafoina ma le tufatufaina o le mana. O nei faiga ua faʻapipiʻiina i faʻataʻitaʻiga faʻatautaia algorithms ma sensors e mafai ai ona latou fetuunai le faʻaogaina o paneta sola i le taimi moni, faʻamautinoa le maualuga o le malosi e puʻeina i le aso atoa. O lenei fa'ata'ita'iga atamai e le gata ina fa'aleleia le gaosiga o le malosi, ae fa'apea fo'i ona fesoasoani i le mautu ma le fa'amaoni.

b-ata

E le gata i lea, o le tuʻufaʻatasia o tekonolosi atamai faʻapitoa i faiga suʻesuʻe PV e mafai ai ona latou faʻafetaui i suiga o le siosiomaga ma manaʻoga. I le fa'aogaina o fa'amaumauga fa'amaumauga ma fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i, o nei faiga e mafai ona fa'atumauina lelei a latou fa'atinoga ma fesoasoani e pulea lelei le tufatufaina atu o le paoa. Ole tulaga lea ole fetuutuunai ma le tali atu e taua tele ile fa'aogaina lelei ole malosiaga fa'afouina ile atina'e eletise o iai nei.

Aotelega, o tulaga lelei fa'atekinisi o faiga su'esu'e PV ua avea ai i latou ma vaifofo mamana mo le atina'eina o malosiaga i le lumana'i. E ala i le fa'ateleina o le malosi o le gaosiga o le eletise, fa'aitiitia le tau o le eletise ma le tu'ufa'atasia o tekonolosi atamai, o nei faiga o lo'o i ai se sao taua i le fa'aleleia atili o le gaosiga o le malosi o le la. A'o fa'atupula'ia le mana'omia mo le malosi mama ma fa'afouina, PVfaiga tau siakio le a faia se sao taua i le faʻatulagaina o le lumanaʻi o le gaosiga o le malosi ma le tufatufaina atu.


Taimi meli: Me-24-2024