Photovoltaic tracking system mai le tumau i le suʻeina o le evolusione

Le faʻaleleia o le PVfaiga tau siakimai le fa'amautu i le su'esu'ega ua suia ai le alamanuia o le la, fa'aleleia atili le fa'atupuina o le eletise ma fa'ateleina le tau o modules PV. Pe a faatusatusa i faiga masani mautu-maualuga, faiga photovoltaic siaki e faaauau pea ona faateleina a latou tupe maua ona latou siaki le itu o le la i le taimi moni.

O le suiga mai faiga fa'apipi'i fa'apipi'i i faiga fa'ata'ita'i PV o lo'o fa'atusalia ai se fa'agasologa iloga i tekonolosi fa'aola. O lo'o fa'amautu faiga fa'amaumau, o lona uiga e le mafai ona latou fa'afetaui le fa'ailo o paneta o le la e mulimuli ai i le gaio'iga o le la i le aso atoa. Photovoltaic tracking systems, i le isi itu, ua mamanuina e mulimuli ma le malosi i le ala o le la, faʻamalosia le faʻaogaina o le malosi o le la ma faʻateleina le lelei o le gaosiga o le eletise.

图片 2

O se tasi o faʻamanuiaga autu o faiga faʻataʻitaʻiga photovoltaic o lo latou gafatia e faʻateleina le tau o modules photovoltaic. E ala i le fetuunaʻi pea o le pito o le la e mulimuli i le tulaga o le la, e mafai e le faiga o le siakiina ona puʻeina se vaega maualuga o le susulu o le la, ma faʻateleina ai le gaosiga o le malosi. O lenei fa'atuputeleina o le lelei o lona uiga o le tele o le gaosiga o le eletise ma fa'aleleia tupe maua mo le au faifa'ato'aga sola.

E le gata i lea, o le taimi moni e mafai ona siaki le PVfaiga tau siakie mafai ona fa'aoga sa'o le ave o le la, fa'aleleia atili le fa'atupuina o le malosi. O lona uiga o le tele o le malosi o le la e o'o atu i panele ua liua i le eletise, fa'ateleina le gaosiga ma le fa'atinoga atoa o le faiga.

I le faʻaopopoga i faʻamanuiaga faʻapitoa, o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia le faʻaogaina o maketi o le PV tracking systems. A'o fa'atuputeleina le fa'atekonolosi ma fa'amanino atili ona fa'amanuiaga, e to'atele fo'i faifa'ato'aga fa'ato'aga ma fa'alāpotopotoga o lo'o filifilia faiga e siaki ai nai lo mea fa'apipi'i fa'amau. O lenei tulaga e mafua ona o le mafai ona faateleina le gaosiga o le malosi ma le faaleleia o tupe maua, ma avea ai le PV tracking system o se faatosina faatosina i le vaega o malosiaga faafouina.

图片 1

O le faʻatupulaia o le lauiloa o le PV tracking systems ua fesoasoani foi i le faʻatupulaia o le maketi o le malosi o le la. A'o si'itia le alualu i luma o tekonolosi ma ona fa'amanuiaga ua fa'amanino lautele, o lo'o molimauina e le alamanuia se suiga agai i le sili atu ona lelei ma lelei fa'apipi'i la. O lenei evolusione e le gata ina faʻaleleia ai le faʻatinoina o mea faʻapipiʻi a le la, ae e saofagā foi i le faʻamoemoe lautele o le faʻateleina o le faʻasoa o le malosi faʻafouina i le faʻafefiloi o malosiaga o le lalolagi.

A'o fa'asolosolo faiga fa'ata'ita'i mai le fa'amaumau i le su'esu'ega, e manino lava o lo'o fa'atino e le tekonolosi se sao taua i le fa'atulagaina o le lumana'i ole malosi ole la. E ala i le faʻateleina o le tau o modules photovoltaic ma siaki le itu o le la i le taimi moni,faiga tau siakio loʻo faʻauluina le faʻaleleia atili o le gaosiga o le eletise ma fesoasoani i le faʻaauauina o le tuputupu aʻe o le la. Faatasi ai ma le gafatia mo le maualuga o le gaosiga o le malosi ma le faʻaleleia atili o tupe maua, o le PV tracking system o le a faia se sao tutotonu i le suiga i se laufanua sili atu ona gafatia ma faʻafouina malosi.


Taimi meli: Iul-27-2024