China's photovoltaic lagolago pisinisi i luga o le fou taʻitaʻia se galu fou o oloa

O kamupani faʻapipiʻi ata a Saina ua faʻalauiloaina ni oloa fou e taʻitaʻia ai se galu fou i totonu o le alamanuia, faʻaalia a latou mea fou fou i le SNEC 2024. O nei kamupani ua faʻaalia la latou tautinoga i le faʻalauteleina o tekinolosi o le malosi o le la e ala i le faʻalauiloaina o le pito sili ona lata mai.faiga tau siakifuafuaina mo fanua faʻapitoa, lea na faʻaleleia atili ai le faʻatinoga ma faʻatamaoaigaina faʻaaliga faʻaoga.

O le fa'aaliga a le SNEC 2024 na avea ma fa'avae mo kamupani fa'apipi'i ata a Saina e fa'aalia ai lo latou alualu i luma i le malosi o le la. O nei kamupani sa taulamua i le atinaʻeina o fofo fou e faʻaleleia ai le lelei ma le aoga o faiga faʻaata. E ala i le faʻalauiloaina o oloa fou, ua latou faʻatulagaina le tulaga mo se galu fou o le alualu i luma faatekinolosi o le a faʻaalia ai le lumanaʻi o le malosi o le la.

asd (1)

O se tasi o mea taua o le faʻaaliga o le faʻalauiloaina lea o faiga faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e faʻapitoa mo fanua faʻapitoa. O nei faiga e siaki ai ua mamanuina e fa'afetaui i laufanua lu'itau, e pei o le mauga ma'a po'o le eleelea le laugatasi, lea e mafai ai ona fa'atapula'aina faiga fa'a photovoltaic masani. E ala i le fa'aogaina o tekonolosi fa'ainisinia ma tomai fa'ainisinia, ua fa'ato'ilaloina lelei e kamupani fa'akomupiuta a Saina ia nei lu'itau, ma i'u ai i le fa'aleleia atili o le fa'atinoga ma le fa'alauteleina o fa'ata'ita'iga mo le fa'aogaina o le la.

Le foufaiga tau siakifa'aalia i le SNEC 2024 ua fa'aalia ai le mata'ina o le gafatia i le fa'asilisiliina o le lelei o paneta sola tusa lava po'o le a le laufanua o lo'o fa'apipi'iina ai. I le fa'aogaina o algorithms su'esu'e fou ma faiga fa'atonutonu sa'o, o nei faiga e mafai ona fa'amanino le fa'atonuga o paneta sola ina ia fa'ateleina le susulu o le la i le aso atoa. Ole tulaga lea ole fetuutuuna'i e fa'amautinoa ai e mafai ona fa'agaoioia paneta o le la i le maualuga o le fa'atinoga e o'o lava i vaega e lavelave fa'afanua, e i'u ai i le fa'ateleina o le gaosiga o le malosi ma fa'aleleia le lelei atoatoa o le faiga.

asd (2)

E le gata i lea, o le faʻalauiloaina o nei faiga faʻataʻitaʻiga ua tatalaina ai ni faʻataʻitaʻiga fou mo le malosi o le la i nofoaga e leʻi faʻaaogaina muamua. E ala i le fa'ataga o le fa'apipi'iina o faiga fa'aata i fanua lu'itau, e pei o vaega maugā po'o vaega o lo'o i ai laufanua fa'afefeteina, ua fa'alauteleina ai e kamupani fa'apipi'i PV a Saina le o'o atu i tekonolosi fa'aola. E iai le avanoa e aumai ai vaifofo mama ma gafataulimaina o malosiaga i le lautele o nofoaga, e saofagā i taumafaiga a le lalolagi i le suiga i punaoa faʻafouina.

E le gata i le alualu i luma faatekinolosi ifaiga tau siaki, o oloa fou na faʻalauiloaina e kamupani faʻapipiʻi PV Saina i le SNEC 2024 na faʻaalia ai foʻi le faʻaleleia atili o le tumau, faʻamaoni ma le faʻatinoga atoa o faiga. O nei aga'i i luma o lo'o fa'amamafaina ai le tautinoga a le alamanuia i le fa'aauauina o mea fou ma le tulituliloaina o le tulaga lelei i tekinolosi fa'aola.

A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'oga o le lalolagi mo le malosi mama, o fa'afouga fa'aalia e kamupani fa'apisinisi PV a Saina i le SNEC 2024 ua fa'atūina ai i latou e avea ma ta'ita'i i le fa'atupuina o le isi galu o le alualu i luma i le alamanuia malosi o le la. E ala i le faʻalauiloaina o oloa fou e faʻafeiloaʻi ai luʻitau o laufanua faʻapitoa ma faʻaleleia le faʻatinoga o faiga, o nei kamupani ua faʻaalia la latou tautinoga i le faʻatulagaina o le lumanaʻi o le malosi o le la. O a latou sao e le gata ina faʻalauteleina le gafatia o faiga faʻaata, ae faʻalauteleina ai avanoa mo le faʻaogaina o le malosi o le la i siosiomaga eseese, ma iu ai ina saunia le auala mo se lumanaʻi malosi ma faʻafouina.


Taimi meli: Iuni-27-2024