Balconyphotovoltaic system: faiga fou i le fa'aaogaina o le eletise a le aiga

O le suiga agai i fofo gafatia gafatia ua maua le malosi i tausaga talu ai, aemaise lava i Europa. Faatasi ai ma suiga eseese i malosiaga faʻafouina,faiga photovoltaic faapaologaua avea ma sui taaloga mo le eletise fale. O lenei faiga fou e le gata ina mafai ai e tagata e ona fale ona faʻaogaina le malosi mama, ae faʻaoga lelei foi le avanoa e le faʻaaogaina i totonu o le fale, faʻaliliuina faapaologa i fale eletise laiti.

Fa'aogaina o le malosi mama mai avanoa e le fa'aaogaina

Balcony PV system ua mamanuina ina ia fa'akomepiuta ma fa'aoga-tagata, ma avea ai ma fofo lelei mo tagata o lo'o nonofo i le taulaga atonu e le mafai ona maua le fa'apipi'i fa'apipi'i masani a le la. E ala i le fa'aogaina o le poletito e masani ona le amana'ia, e mafai e tagata e ona fale ona faigofie ona fa'aogaina tekinolosi la i totonu o latou siosiomaga. O lenei faiga fou e mafai ai e aiga ona gaosia a latou lava eletise, e matua faʻaitiitia ai le faʻalagolago i punaoa masani.
图片 1
O le faʻaogaina o nei faiga e le mafai ona faʻateleina. Faatasi ai ma le itiiti ifo o manaʻoga faʻapipiʻi ma faʻagaioiga faigofie, e mafai e tagata e ona fale ona amata faʻatupuina le malosi mama e aunoa ma le tele o faʻafouga poʻo tomai faʻapitoa. O le fa'afaigofieina o le fa'aoga ua atili ai ona ta'uta'ua e aiga Europa fa'apolopolo, o lo'o fa'ateleina le su'eina o auala e fa'aogaina ai faiga fa'aauau i o latou olaga i aso uma.

Fofo faigofie ma leai se fa'alavelave

O se tasi o itu sili ona faatosina ofaiga PV faapaologao lo latou faigofie. O nei faiga ua mamanuina ina ia fa'apipi'i ma ta'alo, o lona uiga e fa'apipi'i loa, e fa'afeso'ota'i lava e tagata fa'aoga i le masini eletise a le fale. O lenei seti e leai se faʻalavelave e mafai ai e tagata e ona fale ona fiafia i faʻamanuiaga o le malosi o le la e aunoa ma ni faʻalavelave e fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina masani o le solar panel.

O le natura leai se popole o nei faiga e faʻalautele atu foi i lo latou tausiga. O le tele o faiga fa'apolopolo PV e mana'omia sina tausiga itiiti, e mafai ai e tagata e ona fale ona taula'i atu i le fiafia i fa'amanuiaga o le malosi mama nai lo le popole i mataupu fa'apitoa. O lenei filemu o le mafaufau e sili ona faatosina i aiga e mumusu e teu faʻafaigaluega i fofo o malosiaga faʻafouina ona o popolega i le tausiga ma le faʻalagolago.
图片 2
Fa'amanuiaga tau tupe: Fa'asao le pili o le eletise ma maua ai tupe maua

I le fa'aopopoga i fa'amanuiaga tau le si'osi'omaga, e iai fo'i fa'amanuiaga taua tau tupe. I le fa'atupuina o latou lava eletise, e mafai ai e tagata e ona fale ona fa'aititia tele a latou pili eletise. I le taimi o le si'itia o tau o le malosi, o lenei gafatia tau-sefe e sili ona manaia, ma avea ai le fa'afaigaluegaina o se fa'apolopolo PV ma fa'aiuga lelei tau tupe.

I nisi eria, e mafai e tagata e ona fale ona faʻatau atu le tele o le malosi i tua i le faʻasologa, ma maua ai se faʻaopoopoga o tupe maua. O fa'amanuiaga fa'alua o le fa'asaoina o tupe i pili o le eletise ma le mauaina o tupe mai le fa'asili o le malosi ua avea ai le poletito PV ose filifiliga matagofie mo le tele o aiga. O lea tulaga ua fa'amoemoe e fa'aauau pea ona o le to'atele o tagata ua iloa nei fa'aosofiaga tau tupe.

Faʻateleina le lauiloa i totonu o aiga Europa

O le faʻateleina o le faʻaogaina o faiga faʻapolopolo PV i totonu o fale Europa o se faʻamaoniga lea o le faʻalauteleina o le iloa o le taua o fofo gafatia gafatia. A'o iloa e le to'atele o aiga le aoga o le fa'aogaina o le malosi mama, e ono fa'atupula'ia le mana'oga mo nei faiga. O le tu'ufa'atasiga o le fa'aogagofie, fa'asaoina o tau ma tiute tau le si'osi'omaga ua avea ai le poletito PV ma filifiliga fa'amalosi mo fale fa'aonaponei.

I le faaiuga,faapaologa photovoltaicse le o se moli i totonu o le apa, ae o se masani. O lo'o fa'atusalia ai se suiga tele i le fa'aogaina e fale o le eletise. E ala i le fa'aliliuina o avanoa e le'i fa'aaogaina i le malosi mama, o nei faiga e maua ai se fofo faigofie, leai se popole e sefe ai tupe ma fesoasoani i se lumana'i gafataulimaina. A'o fa'aauau pea ona maua le malosi o lenei tulaga, e manino lava o le a avea fa'apolokalame PV faiga fa'apitoa i totonu o fale i Europa, e fa'aavanoaina ai le ala mo se lumana'i lanumeamata.


Taimi meli: Oke-14-2024